19.6 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 22, 2024
spot_img

Protecció Civil de Sant Adrià torna a estar activa

Protecció Civil Sant Adrià ha rebut el vist-i-plau de la Direcció Genral de Protecció Civil i l’ha tornat a inscriure al Registre Especial de les associacions de protecció civil de Catalunya després d’estar diversos anys sense activitat. Així ho ha anunciat l’entitat en un comunicat en el que asseguren el seu compromís per fer «una Protecció Civil seriosa, inclusiva amb la ciutadania de Sant Adrià de Besòs, amb projecció de creixement, anteposant les necessitats del municipi tant en el dia a dia com a les que preveure o puguin sorgir. A ser visibles per tot el nostre municipi, fent divulgació i donant la informació necessària en matèria de prevenció, autoprotecció, d’avisos i alertes que es puguin donar».

En el comunicat refermen el seu compromís a col·laborar amb els cossos i diferents serveis professionals que actuïn a la ciutat, així com amb la resta d’entitats i associacions del municipi amb serveis de prevenció i formació bàsica.»

La protecció civil és fonamenta en la prevenció, la cultura del risc, l’autoprotecció, la corresponsabilitat i la implicació de la ciutadania. Des de la nostra associació impulsarem actuacions destinades a divulgació de la importància de la prevenció i autoprotecció dels ciutadans i ciutadans en cas de situacions de risc greu col·lectiu o d’emergència que es poguessin donar a la nostra ciutat», afirmen.

Totes les persones que vulguin formar part de Protecció Civil Sant Adrià poden enviar el seu CV al correu adrianencavoluntariatpc@gmail.com, i demanar més informació enviant un whassap al número 600.588.947

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles