12.5 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, abril 17, 2024
spot_img

Els Reis Mags no finalitzaran la Cavalcada a la plaça de la Vila

A causa de l’evolució de la situació de la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament modifica el recorregut de la Cavalcada de Reis, amb la finalitat de garantir la salut de tothom i al mateix temps gaudir de manera segura de l’arribada dels Mags d’Orient.

La Cavalcada finalitzarà al carrer Rafael de Casanovas amb la Nacional II, en comptes de fer-ho a la plaça de la Vila, com estava previst inicialment. Tampoc es farà la recepció final a l’Ajuntament, sinó que l’alcaldessa Filo Cañete rebrà als Reis Mags abans de l’inici del recorregut per donar-los les claus de la ciutat.

RECORREGUT: serà el mateix de cada any, sortint a les 17.30h des de Via Trajana, pl. Pius XII. av. Corts Catalanes, c. Argentina, c. Goya, c. del Doctor Fleming, c. de Federica Montseny, c. de Sant Raimon de Penyafort, c. de Ponent, c. de Llevant, c. de Cristòfol de Moura, c. de Torrassa, av. de la Platja, av. d’Eduard Maristany, av. de la Platja (a l’alçada del c. Pi i Gibert, es puja pel sentit contrari de la circulació), av. Catalunya, av. Pi i Margall, c. Major, c. Monges, c. de Rafael Casanovas, al voltant de les 20.30 h .

Des de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, es volen fer unes recomanacions per tal de garantir la seguretat de tothom. Aquestes recomanacions queden supeditades al que les normatives específiques i/o sectorials vagin publicant a mida que s’apropi la data (5 de gener).

NORMES DE SEGURETAT I RECOMANACIONS:

Hi ha diverses normes de seguretat que s’han tingut en compte, en aquest sentit:

1. HORARI ESTIMAT DE PAS: Des de fa uns anys es fa un registre d’horari de pas que ens permet fer una estimació d’hora de pas pels diferents llocs de la ciutat. A continuació hem fet un quadrant amb aquest horari. Demanem als ciutadans i ciutadanes que  consultin aquest horari i vagin al lloc que escollin amb no més de 10-15 minuts d’antelació de l’horari estimat.

IMPORTANT: l’horari és una estimació a partir de la sortida puntual i sense cap incidència al recorregut. És del tot improbable el pas abans de l’hora indicada tot i que sí que pot haver-hi algun retard (no superior als 10 minuts si no hi ha hagut alguna incidència greu)

LLOCHorari estimat de pas
Sortida des de c/ Balmes (Montsolís)17,30 h
Entrada per Via Trajana (Vía Trajana)17,40 h
Via Trajana/Ctra. de Mataró cap a Pius XII (Besòs)18.00 h
Carrer Argentina18.10 h
CC Besòs (C/ F.Montseny)/Sant Raimon de P.)18.30 h
C/ Ponent (Mina)18.40 h
Cristòfol de Moura (La Catalana)19.00 h
C/ Torrasa / c. Olímpic (Sant Joan Bapitsta)19.15 h
Estació Renfe (gir pujada c/ La Platja)19.30 h
Gir Pi i Gibert a Av Catalunya19.55 h
Av Catalunya/ Corts Catalanes (Sant Adrià Nord)20.00 h
Pl de la Vila20.15 h
Pi i Margall/ C Major (Casc Antic)20.25 h

2MASCARETA I UNITAT DE CONVIVÈNCIA: Es recomana al públic assistent que portin mascareta ben posada tapant nas i boca i estiguin junts per unitat de convivència.

3. DISTÀNCIA DE SEGURETAT: Es recomana al públic assistent que mantingui la distància de seguretat amb altres grups de convivència.

4. EVITAR AGLOMERACIONS A AV. CATALUNYA I PLAÇA DE LA VILA. La cavalcada de reis de Sant Adrià es pot gaudir fàcilment des de diversos punts de la ciutat, ja que és un recorregut extens. Es recomana evitar les concentracions en llocs com l’Av Catalunya o la plaça de la Vila i escollir altres punts que permetin mantenir distàncies.

Artículo anterior
Artículo siguiente

Últims Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles