Torna el Concurs de Relats Breus de Dones “Paraules d’Adriana”

Els treballs es podran presentar fins al 18 de gener

0
686

Ja es poden presentar els treballs per participar en la nova edició del Concurs de Relats Breus de Dones “Paraules d’Adriana”, que convoca l’Ajuntament de Sant Adrià. Com cada any podran participar-hi totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin i s’atorgarà un primer premi a la categoria general de 750 euros i un accèsit de 450 euros a la millor obra feta per una autora de Sant Adrià.

Els relats poden estar escrits en català o en castellà, hauran de ser inèdits i es presentaran en format a doble espai amb lletra Times New Roman 12 o Arial 12, mina DINA-4, escrits en una sola cara. L’extensió no serà inferior a 4 pàgines ni superior a 10 pàgines. El tema és lliure i es valorarà la qualitat literària del relat, la utilització d’un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gènere i el tractament de la igualtat entre dones i homes. Les autores de Sant Adrià faran constar en el primer full del relat si, a més de participar en la categoria general, volen optar a la categoria de Sant Adrià.

Els relats es poden presentar fins el 18 de gener per correu postal al CiOD, on es presentaran quatre còpies signades amb pseudònim. Juntament amb un sobre tancat amb les dades de l’autora: el pseudònim, el nom, els cognoms, l’adreça postal, el correu electrònic, un telèfon de contacte i la fotocòpia del DNI de l’autora ñ; per correu electrònic a infodonaciod@sant-adria.net, on s’enviaran tres documents: el relat o els relats presentats amb el pseudònim, les dades personals (el nom, els cognoms, el pseudònim, l’adreça postal i el telèfon de contacte) i el document escanejat del DNI. ñ; o presencialment al CIOD. HORARI DE RECEPCIÓ: matins (dilluns a divendres de 9 a 13 h) i tardes (dilluns a dijous de 15 a 19 h).

El resultat del jurat es farà públic el mes de març, i els premis es lliuraran al voltant dels actes de commemoració del 8 de març de 2021, Dia Internacional de les Dones, organitzats per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí