Tàctil Tintoreries, les noves bugaderies amb compromís social

Ofereixen servei de bugaderia, planxat, rentat en sec, rentat de pell, tintats, envasament al buit i servei a domicili.

0
716

Les Tàctil Tintoreries són les noves tintoreries situades a Barcelona (c/ Casanova, 136) i Santa Coloma (av/ Francesc Macià, 54), que formen part d’un projecte d’inclusió sociolaboral de Fundació Tallers, entitat de Sant Pere Claver.
La bugaderia de Santa Coloma, abans anomenada Destaca, ja avala anys d’experiència que permetran a les dues tintoreries, amb la nova identitat, encarar una nova etapa que aposta per un servei custodiat, professional, eficient, de qualitat i amb preus competitius de mercat.
Aquestes tintoreries, liderades per un equip de professionals amb diversitat funcional, ofereixen servei de bugaderia, planxat, rentat en sec, rentat de pell, tintats i envasament al buit. A més, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i de proximitat, posen a l’abast del client el servei a domicili, tant de recollida com d’entrega, per les zones de proximitat de les dues localitzacions.

Les Tàctil: servei de qualitat que genera oportunitats d’ocupació
En coherència amb el propòsit de la convenció de Nova York sobre els drets de les persones amb discapacitat, ens sumem a l’objectiu de promocionar, protegir i assegurar el gaudi ple i en condicions d’igualtat així com la seva participació plena i efectiva a la societat accedint al mercat laboral. Això inclou “el dret a tenir l’oportunitat de guanyar-se la vida mitjançant un treball lliurement triat o acceptat en un mercat i un entorn laboral que sigui obert, inclusiu i accessible a les persones amb discapacitat”.
Així, les Tintoreries es comprometen en els drets i en la plena inclusió dels professionals, incentivant la seva independència i la seva autonomia. Es garanteix, també, un servei de qualitat, responsable i sostenible, tant amb la societat com el medi ambient, a través de l’acreditació per l’ús de productes no contaminants i la formació i capacitació de tot l’equip de professionals.

Fundació Tallers – entitat de Sant Pere Claver
La Fundació Tallers és una fundació d’inclusió sociolaboral que forma part del Grup Sant Pere Claver. La seva missió és generar oportunitats d’inclusió social i laboral per persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental. El seu objectiu és centrar-se en la persona tenint en compte les seves preferències, necessitats, expectatives, desitjos i promovent, així, el desenvolupament del seu projecte de vida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí