ERC reobre l’activitat del Centre Republicà Adrianenc amb un cicle de xerrades per abordar les grans transformacions que necessita el país i la ciutat

Els republicans reprenen l’activitat presencial al Centre Republicà Adrianenc amb el cicle “Tardes republicanes”, debats i taules rodones que comencen aquest proper divendres 26 de novembre

0
513

Després de gairebé dos anys d’aturada de l’activitat política presencial a causa de la crisi de la COVID-19, els republicans tornen a reobrir el Centre Republicà Adrianenc, i ho fan amb un calendari de debats, xerrades formatives i taules rodones.

Amb l’objectiu de construir una ciutat republicana, des d’ERC es volen impulsar quatre transformacions,social, verda, feminista i democràtica, necessàries per a la ciutat i que també propugnen al país sencer. I serà a través d’un cicle de xerrades, les “Tardes republicanes”, que s’explicaran aquestes quatre transformacions que volen liderar els republicans, i que representen un punt de trobada de tots els republicans i republicanes de la ciutat.

Hi ha previstes activitats fins al mes de Juny del 2022 amb ponents molt interessants des de consellers de la Generalitat fins a experts en els diferents àmbits que plantegen. A més a més, de les diferentes temàtiques corresponents a la quatre transformacions, també es preveu una Jornades per la Memòria entre el febrer i el març on tot es concentrarà en recordar la memòria històrica de Catalunya i com es va viure a Sant Adrià que clourà amb el gran acte anual dels republicans al Camp de la Bota.

Acte feminista amb Meritxell Benedí i Cristina Meseguer

La primera d’aquestes xerrades es durà a terme aquest 26 de novembre, en què es parlarà de feminisme dins del context de la Diada internacional envers les violències masclistes del 25N. En aquesta xerrada intervindran la regidora republicana a l’ajuntament, Cristina Meseguer, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí, les quals abordaran el tema del feminisme tant des l’òptica local com nacional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí