Nova edició de l’exposició de fotografies de Sant Adrià antic a l’Agrupació Fotogràfica

S'inaugura aquesta tarda a partir de les 19.30 hores

0
266

Ja fa temps la nostra Agrupació es va proposar recuperar imatges antigues del nostre poble. Des de fa anys durant els dies de Festa Major hem fet l’exposició d’aquestes fotografies, fuit de la recerca iniciada temps abans i que han obtingut un gran èxit de visitants.
Enguany presentem l’edició número 23 i novament hem tornat a conseguir un bon nombre d’imatges inèdites referides a la vida de la nostra ciutat. Aquesta exposició que visitareu està composada per una gran varietat de temes que esperem que us plaurà de poder veure.
Volem remarcar que aquesta exposició no hagués estat possible sense la col·laboració inestimable de l’Arxiu Municipal de Sant Adrià, en Joan Borràs, de la senyora vídua d’en Miguel Gual, del senyor Cristòbal Rodríguez, del senyor Sergi Guillermí i de les persones que al seu dia van cedir aquestes imatges portant-les a l’Arxiu. A tots ells els hi agraïm molt sincerament la seva generositat.


La inauguració de l’exposició es durà a terme el proper dijous, 2 de setembre, a les 19.30 hores a la seu de l’Agrupació (c. Dr. Barraquer, 6, baixos). La mostra es podrà visitar fins el 16 de setembre de dilluns a dijous de 18.30 a 20.30 hores.
Si disposeu de fotografies o negatius antics de Sant Adrià, us preguem ens els feu arribar a la nostra Agrupació. Farem ampliacions similars a aquestes que veureu, us les retornarem el més aviat possible i seran exposades durant la Festa Major de l’any vinent. Agrupació Fotogràfica Sant Adrià de Besòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí