L’Ajuntament de Sant Adrià denega la llicència d’activitat per a la celebració del Barcelona Beach Festival

Els organitzadors del festival, que s'havia de celebrar demà dissabte, 2 de juliol, no van presentar a temps una documentació imprescindible per atorgar la llicència.

0
461

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs acaba d’anunciar que ha denegat la llicència d’activitat al Barcelona Beach Festival (BBF) perquè no compta amb l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat per atorgar-la. El festival ja ho tenia tot preparat per aixecar el teló, després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia, demà dissabte, 2 de juliol, a la platja del Fòrum.

El consistori explica que l’empresa promotora del festival, Live Nation, va presentar la documentació necessària per demanar l’informe preceptiu i vinculant de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments fora de termini, el 22 de juny, quan la llei estableix que s’ha de presentar com a màxim 15 dies hàbils abans de l’inici de l’activitat. En aquest cas la documentació s’hauria d’haver presentat com a data màxima el 10 de juny.

Malgrat això, l’Ajuntament de Sant Adrià «amb la voluntat de que es pogués celebrar la setena edició del BBF, va fer la petició de l’informe a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments que finalment ha denegat».

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Adrià, per tal de complir amb la normativa i garantir la seguretat, no pot atorgar la llicència d’activitat per a la celebració del Barcelona Beach Festival d’enguany.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí