18.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 12, 2021
spot_img

ERC Sant Adrià considera que els pressupostos municipals no afronten els reptes més importants de la ciutat

En el Ple extraordinari de pressupostos celebrat el dilluns 22 de març, ERC no ha donat suport als pressupostos municipals del 2021 perquè considera que no afronten els grans reptes que té la ciutat. Tot i alguns avenços, els comptes són continuistes en uns moments en què consideren que caldria un pas endavant per ajudar la ciutadania. A més, tampoc es gastarà tot el romanent del superàvit dels pressupostos anteriors, fent que els diners dels adrianencs quedin al banc, i no en projectes i inversions per a tothom.
Els pressupostos, segons els republicans, no dibuixen un canvi en la gestió de l’equip de govern, que ara mateix consideren que no té cap projecte clar per a la ciutat. “Són uns números clarament orientats a fer avançar la legislatura fent allò mínim i indispensable”, en paraules del regidor que ha defensat el vot del grup municipal, Antoni Vélez, segons el qual el govern socialista només pretén “arribar plàcidament a final del seu mandat”. I és que per a ERC, els comptes dibuixen un any 2021 on tampoc s’avança en la recerca de solucions als greus problemes que té la ciutat de Sant Adrià.
Els republicans han fet un vot d’abstenció per responsabilitat, amb l’objectiu de no paralitzar un pressupost en plena pandèmia on es garanteixen les partides de serveis socials, i perquè s’han acceptat i incorporat moltes de les propostes de mínims que han fet: com ara dignificació de la Pollancreda i entorn, millora dels pipicans de la ciutat, millora ventilació dels edificis municipals, instal·lació de plaques fotovoltaiques, augment de subvencions per llibres escolars, millora de l’enllumenat i substitució de per bombetes leeds, millora de la calefacció a les escoles, etc.
Tot i així, cal diferenciar la part merament numèrica de partides d’ingressos i despeses, i destaquen que amb el vot als pressupostos també es jutja la gestió de l’actual equip de govern, per la qual cosa no poden votar favorablement al desgovern en què viu la ciutat ara mateix.

Per exemple, l’equip de govern no va voler tirar endavant algunes propostes que si
representaven quelcom més enllà de projectes ja planejats en anys anteriors: reobertura del pavelló Ricart, una gatera municipal i la construcció d’una residència de gent gran.

SourceERC SAB

Últims Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,568SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles