ERC aconsegueix 60 milions d’euros per transformar les 3 Xemeneies en el Catalunya Mèdia City

ERC i el govern espanyol presenten al Senat una esmena als pressupostos generals de l’Estat, per tal de destinar 60 milions d'euros per transformar l’àmbit de les 3 Xemeneies en el Catalunya Mèdia City i que comenci a funcionar el Hub Digital de l’Audiovisual i el Videojoc.

0
385

Avui s’ha presentat al Senat una esmena als pressupostos generals de l’Estat negociada per ERC amb el govern espanyol, per tal de destinar 60 milions d’euros a finançar  la reconversió de les tres xemeneies i donar forma al projecte del Catalunya Mèdia City.

El Catalunya Media City és el projecte nascut entre el Govern de la Generalitat de Catalunya i tot el sector privat de l’audiovisual per fer un salt endavant en aquesta indústria neta en creixement al nostre país. Està englobat a dins del Hub Digital de l’Audiovisual i el Videojoc.

Precisament, el partit republicà ha insistit en moltes ocasions en la necessitat d’aprofitar les oportunitats que brinda l’espai del Pla Director Urbanístic de les 3 Xemeneies per revertir l’herència industrial contaminant de la ciutat i apostar per sectors a l’alça que permetin reindustrialitzar el municipi i el país a base d’indústria neta i que no contamini.

Revertir l’històric abandonament de la ciutat

ERC Sant Adrià celebra l’arribada d’aquest finançament per garantir la generaració d’oportunitats i revertir l’històric d’abandonament de la ciutat.

Aquests 60 milions d’euros negociats per ERC són tan importants perquè revertiran directament al nostre municipi, a Sant Adrià de Besòs. Concretament, a l’àmbit de les 3 Xemeneies.

Els republicans pensen que sense aprovar el PDU de les 3 Xemeneies aquests recursos no haguessin vingut a la ciutat i no seria possible començar la transformació d’aquest espai tan important pel municipi i que en aquest moment es troba degradat.