El Festival Mutis aixeca el teló aquest cap de setmana a Sant Adrià de Besòs

El divendres 18 de març el refugi antiaeri serà l’escenari de "La Sombra de Rebeca" i el diumenge 20 de març l’Ateneu Adrianenc acollirà "La Espera".

0
417

El Festival Mutis  comença aquest dijous 17 de març amb la seva secció Mutis Formatiu, dedicades a teatre universitari i formatiu. Com anteriors edicions, el festival tindrà també seu a Sant Adrià. Serà per dues vegades i a dos llocs diferents.

El divendres, 18 de març al refugi antiaeri es representarà a les 20 i a les 21 hores «La sombra de Rebeca» basada en textos de Daphne du Maurier que van insipirar la pel·licula de Hitchcock. La companyia és procedent de Pamplona i les entrades es poden reservar a la pàgina web del refugi:   https://refugiart.wordpress.com/com-fer-la-reserva/

El diumenge 20 a les 17.30 hores el teló de l’Ateneu Adrianenc s’aixecarà per a què el Grup Teatro Crítico Universal, procedent de Logronyo,  representi l’obra «La Espera». En paraules del propi equip artístic, aquesta obra és una exploració sobre “què es la mort, què som nosaltres, i què podem fer al respecte”.  Les entrades es podran reservar enviant un mail al correu ateneuadrianenc@telefonica.net i tindran un preu de 6 euros.

El Festival Mutis de Teatre Emergent compleix amb aquesta 13 edicions sent una plataforma per a companyies i creadors que donen els seus primers passos. Aquesta edició, el festival comença el 17 de març i finalitza el 3 d’abril i divideix la seva programació en dues seccions: Mutis Formatiu, que se celebra del 17 al 20 de març acollint a diferents espais (CC. Drassanes, Ateneu Adrianenc, Jardins de les Voltes d’en Cir) companyies del teatre formatiu. I Mutis A Escena, dedicat a companyies en vies de professionalització. La secció Mutis A Escena se celebra del 25 al 3 d’abril al Teatre Lluïsos de Gràcia i a Fabra i Coats: Fàbrica de creació. Tota la informació del festival es pot consultar a la seva web: www.mutis.es

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí