El Club Waterpolo Sant Adrià guanya la Lliga Catalana de 1a divisió

El mes de maig tindrà l'oportunitat de disputar un play-off per aconseguir l'ascens per primera vegada en la seva història a categoria nacional.

0
571

L’equip masculí del Club Waterpolo Sant Adrià es va proclamar 1r classificat de la Lliga Catalana de 1a divisió el dissabte 16 de març. Aquesta posició li dona accés a jugar la fase de la 2a nacional. El partit va tenir lloc a les instal·lacions del CN Manresa i la ronda de penals va decantar la victòria cap a l’equip adrianenc.

La fase de 2a nacional representa per l’equip de waterpolo de Sant Adrià l’ oportunitat de jugar la propera temporada en la categoria nacional per primer cop en la seva història. Per assolir aquest objectiu haurà de disputar durant el mes de maig uns play-offs amb equips guanyadors d’altres comunitats autònomes com València, Andalusia, Illes Canàries i Madrid, entre altres.

El Club Waterpolo Sant Adrià busca espònsors per poder assumir les despeses dels play-offs, que a més d’un espai de competició son també una ocasió per promocionar l’esport adrianenc i projectar la ciutat de Sant Adrià. Tothom qui vulgui donar suport pot contactar amb el club al tel. 676884094.