A la tardor torna la Ruta de la Tapa

Tindrà lloc del dijous 30 de novembre fins el diumenge 3 de desembre

0
260

En aquesta edició, la Ruta compta amb 16 establiments participants. Cada establiment ha elaborat una tapa que oferirà als clients al preu de 3€ (inclou consumició de quinto/canya, aigua, copa de vi o refresc). Al final de la Ruta els establiments amb les tres millors tapes rebran una menció especial.

Són els clients els que voten les millors tapes, mitjançant una butlleta de participació que estarà disponible en tots els locals de la Ruta. En el díptic consta l’adreça dels bars, nom de la tapa i horari on la serveixen. El client ha d’omplir la butlleta amb les dades personals, aconseguir el segell d’almenys tres bars i puntuar per ordre les que considera les millors tapes. Totes les butlletes que s’hagin omplert correctament participaran en un sorteig on el primer premi és un lot sorpresa valorat en 100€ i un sopar o dinar en el bar guanyador i el segon i tercer premi són premis valorats en 100€ i 80€ respectivament. En 2023 la Ruta Tapa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Sorteig a Instagram

Durant els dies de la Ruta Tapa es farà un sorteig a la xarxa social d’Instagram

Per poder participar:

*S’haurà de publicar un post o una story amb una foto de la tapa de la Ruta Tapa que s’estigui consumint, especificant el nom de l’establiment participant.

*S’ha de seguir el compte de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

*Al post o story s’ha d’etiquetar o mencionar a l’Ajuntament i utilitzar el hashtag #RutaTapaSAB23

*Tan sols s’acceptarà una participació per persona.

*Un cop finalitzada la Ruta, es farà un sorteig i el guanyador rebrà un premi valorat en 50€

Aquí podeu consultar els establiments participants

Comerç al carrer

El dissabte 2 de desembre, la Ruta Tapa coincideix amb la jornada de comerç al carrer. Per a posar punt d’inici a la campanya nadalenca els comerços del municipi que així ho desitgin podran instal·lar petites parades arràn del seu establiment per a vendre i/o fer difusió dels seus productes I serveis. Fins al moment hi han 30 establiments que han confirmat la seva participació.

Aquesta activitat estarà dinamitzada per un cercavila que farà un recorregut per l’eix comercial a partir de les 18 hores i un photocall que s’instal·larà, durant tota la jornada, a la plaça de la Vila on la gent que així ho desitgi podrà fer-ser fotografies divertides.