TRAM i l’Associació Casal Infantil La Mina donen suport a l’acció comunitària de La Mina

El Tramvia de Barcelona ha signat per dotzè any consecutiu un conveni de suport econòmic i immaterial a les activitats de l’Associació Casal Infantil La Mina de Sant Adrià de Besòs.

0
355

El Tramvia de Barcelona i l’Associació Casal Infantil La Mina de Sant Adrià de Besòs han renovat per dotzè any consecutiu el seu acord de col·laboració per afavorir la cohesió social, la convivència, el civisme i la participació de la comunitat del barri La Mina de Sant Adrià de Besòs.
Amb la col·laboració monetària i l’ajuda en la difusió de l’acció comunitària en les instal·lacions i canals de comunicació de TRAM, el Casal Infantil La Mina ha pogut coordinar durant el curs 2019-20 la participació de 852 persones a diferents activitats comunitàries com el Campament Màgic que rep la visita dels Reis d’Orient, la celebració dels Drets dels Infants i el Dret al Joc o la rua de Carnestoltes amb la participació també d’altres entitats d’infants, joves i gent gran del territori.
L’Associació Casal Infantil La Mina és una entitat sense ànim de lucre creada per les famílies del barri al 1978 amb la intenció d’oferir un servei d’acció social amb la infància al barri La Mina de Sant Adrià de Besòs a través de diferents projectes: el servei socioeducatiu Casal Obert, l’Aula Oberta per l’acompanyament escolar, els tallers de parentalitat positiva i els programes d’acció comunitària.
Garantir l’accés a la cultura, l’educació, els hàbits de vida saludables i la integració social han estat alguns dels objectius vertebradors de la Responsabilitat Social Empresarial de TRAM des del seu naixement. L’empresa col·labora amb més de 30 entitats cada any per incidir en la millora de la societat des de diferents àmbits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here