Torna la Festa Major adrianenca amb cita prèvia

Del 3 al 7 de setembre gaudireu d'un ventall d'activitats per a tothom. Enguany caldrà cita prèvia per assistir als actes, podreu fer la reserva telemàticament a través del web municipal o del QR que trobareu en el programa.

0
561

Del 3 al 7 de setembre podreu gaudir de la Festa Major 2021, una edició molt esperada i desitjada, ja que l’any passat no es va poder celebrar per la covid-19. Aquesta serà una Festa especial, arriba amb nous formats, carregada de lleure i cultura i també d’emoció, ja que estarà molt present el record de tots els ciutadans i ciutadanes que ens van deixar durant la pandèmia i l’agraïment a totes les persones que van treballar per tenir cura de tots nosaltres.

El pregó donarà el tret de sortida a la Festa el 3 de setembre i serà a càrrec de les dues responsables dels Centres d’Atenció Primària de la ciutat durant el confinament: les doctores Itziar Amilibia, del CAP La Mina, i Marta Morera, del CAP Dr. Barraquer.

Hi haurà espectacles, cultura popular, activitats per als més petits, exposicions, esport i concerts. Un programa amb un ampli ventall de propostes pensat perquè tothom, persones de totes les edats i amb aficions diverses puguin trobar la seva activitat i gaudir del final de l’estiu a la ciutat.

Dos espais principals

Les activitats d’aquesta Festa Major s’han hagut d’adaptar al context de pandèmia que vivim i s’han organitzat respectant les mesures preventives i les restriccions de les autoritats sanitàries.

Per tal de garantir i protegir la salut de tothom els actes es centralitzaran en dos espais a l’aire lliure, però amb recinte tancat: l’espai central, a la zona de pàrquing de Marina Besòs (entre el c. Eduard Maristany i el parc del Litoral), on es desenvoluparan els espectacles musicals i festius principals i el pati descobert del Sant Gabriel, on tindran lloc els esdeveniments de cultura popular i la matinal infantil. També s’han previst espais alternatius en cas de pluja.

IMPORTANT : Per assistir als actes caldrà cita prèvia. La podreu reservar telemàticament a través del web municipal o del QR que trobareu en el programa.PROGRAMA DE FESTA MAJOR

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí