Sant Adrià de Besòs tindrà 15 nous efectius de Mossos Esquadra

El conseller Elena ho ha anunciat en el marc d'una reunió de treball amb l'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, els portaveus dels Grups Municipals, i representants de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

0
519

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat aquest matí l’arribada de 15 nous agents de Mossos d’Esquadra a Sant Adrià de Besòs. Elena ho ha fet en el marc d’una reunió de treball amb l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, portaveus dels Grups Municipals, i representants de la Policia Local i Mossos d’Esquadra per tractar les línies de coordinació dels cossos de seguretat, sobretot pel que fa a la campanya d’estiu que és quan es fa més ús de l’espai públic. El conseller Elena ha detallat la incorporació feta aquest mes de març de 15 nous efectius de Mossos d’Esquadra a la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Adrià de Besòs.

A la reunió, mantinguda a les instal·lacions del Consorci del Besòs, el conseller Elena ha posat en valor l’esforç per reforçar la presència de Mossos d’Esquadra a la ciutat i ha destacat que aquest augment permet “tenir la dotació més gran dels darrers vint anys a la ciutat”. En concret, la incorporació dels quinze nous agents ha fet possible arribar pràcticament als 100 efectius a la Comissaria de Districte de Sant Adrià.

Joan Ignasi Elena ha subratllat que amb aquest increment d’efectius “podrem reforçar el patrullatge i la proximitat, que és l’ADN del cos de Mossos”, i “ens permetrà avançar cap al model de policia més propera i més vinculat al territori que volem”.

En paral·lel, el conseller d’Interior ha posat en valor la tasca policial que s’ha fet els darrers mesos a Sant Adrià, i ha destacat que “els darrers sis mesos s’ha produït un descens del 8,4 % dels fets delictius” en comparació amb el període anterior.

L’alcaldessa Filo Cañete ha manifestat la seva satisfacció, » és una molt bona noticia, que dona resposta al que des de Sant Adrià reivindiquem des de fa temps: un augment de la dotació de Mossos a la ciutat». L’alcaldessa ha posat en valor la bona sintonia entre els dos cossos policials i la voluntat de continuar en aquesta línia de treball.