24.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Quin és el treball per als joves?

Últimament a Espanya ens hem acostumat al fet que ens subvencionin per gairebé tot i al mateix temps hem creat en la joventut aquesta tendència. Ja que els hem ensenyat a tenir de tot sense esforç, simplement, el meu veí té això i jo també ho vull.
Actualment, la joventut pensa que el món els deu alguna cosa, aquest món no existeix, ni ara, ni abans.
El món no està fet perquè tots triomfem. En el món real cal aprendre a buscar-se la vida. Sortir al món amb papers anomenats títols moltes vegades no és suficient.
Jo crec que haver donat a la majoria el que demanaven o necessitaven, sense cap esforç per part dels pares i els governants, han fet una societat de (que m’ho donin tot, i sinó que no m’haguessin portat al món), això només joves la majoria egoistes i sense remordiments perquè creïn que li ho devem.
No vull dir que no hi hagi joventut que s’esforci, però és la immensa minoria. Segurament la majoria de la joventut té on recórrer si les coses surten malament, però prefereixen no arriscar-se per si de cas, perquè tenen llit, menjar i les despeses pagades i clar una ganga així qualsevol la rebutja.
El que realment els hem llevat és l’estímul i la superació. Els joves es pregunten en aquests moments, encara que estiguin capacitats, això no implica que tinguin millor possibilitat de treballar, ja que el mercat i les empreses exigeixen més capacitat però per a treballs amb molt poca destresa, el que demostra el faci fallida de la societat del treball i comencen a preguntar-se quin és el treball per als joves. Ni ells ni nosaltres ho sabem.

Josep Megías

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles