Més de 5.000 infants de Sant Adrià reben una carta dels Mags d’Orient anunciant la seva visita a la ciutat el 4 i 5 de gener

Melcior, Gaspar i Baltasar es trobaran amb els més petits (de 0 a 12 anys) als Campaments Màgics. Serà imprescindible fer reserva prèvia del 9 al 27 de desembre al web https://acampadamagica.sant-adria.net/

0
184

Melcior, Gaspar i Baltasar han escrit una carta als infants de Sant Adrià (de 0 a 12 anys) anunciant que visitaran el municipi el 4 i 5 de gener. Malgrat que per la seva avançada edat aquest any no podran fer el recorregut pels carrers de la ciutat amb les carrosses, el Mags d’Orient no volen perdre’s la cita anual amb el nens i nenes adrianenques. Per això, descansaran del seu llarg viatge des d’Orient als Campaments Màgic de la ciutat, per saludar-los i rebre les seves cartes.
Els Reis volen garantir la seguretat i protegir la salut de tothom i per això a la missiva posen l’accent en que la visita als Campaments Màgics s’haurà de reservar amb antelació del 9 al 27 de desembre al web https://acampadamagica.sant-adria.net/ .Les persones que tinguin dificultats per reservar online ho podran fer presencialment a 4 espais del municipi: Centre de producció cultural i juvenil Polidor, Casal de Cultura, Centre cultural Besòs i Biblioteca Font de la Mina.
En el comunicat els Mags d’Orient també tranquil·litzen als més petits i els informen de que la Covid-19 no serà un impediment per portar els regals la nit del 5 de gener, ja que que els patges fa temps que treballen de valent per preparar els obsequis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here