17.5 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, marzo 29, 2023
spot_img

L’Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs participa en una exposició en xarxa sobre l’escola durant la Segona República

«L’escola, llum de llibertat!» és una activitat de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona en format d’exposició dispersa en el territori que es pot veure simultàniament a diferents municipis al llarg de 2023. La mostra està dedicada a la reforma de l’ensenyament en el període de la Segona República. Aquesta exposició de Memòria en Xarxa és una aportació més a la recuperació de la memòria històrica que vol destacar la importància dels museus com a dipositaris d’un llegat històric que ens és comú.

L’Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs «Isabel Rojas Castroverde» ha participat en aquesta mostra junt amb 16 municipis més, aportant informació i documents sobre la feina portada a terme durant la dècada de 1930 en el camp de l’educació des del moviment sindical, associatiu i d’ateneus.

Podeu visitar presencialment l’exposició a l’entrada de l’Arxiu en el nostre horari regular d’obertura o bé accedir a la l’exposició virtual que teniu disponible al web de l’Arxiu. També us animem a visitar el web de l’exposició compartida on trobareu els continguts aportats per altres muncipis.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,626SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles