13.3 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, noviembre 29, 2023
spot_img

Grup TERSA presenta la Memòria de Sostenibilitat 2021

Grup TERSA, l’empresa especialitzada en la gestió de serveis ambientals relacionats amb l’economia circular, ha presentat la Memòria de Sostenibilitat 2021 en un exercici de transparència i amb l’objectiu de compartir l’acompliment de la companyia en l’àmbit social, econòmic i ambiental.
El document ha estat elaborat d’acord amb els estàndards de Global Reporting Initiative (GRI), organització internacional que fomenta la redacció d’aquest tipus d’informes, i exposa la informació relativa als fets més rellevants de l’empresa produïts durant el 2021.
Entre els projectes més rellevants que es recullen a la memòria, es destaquen:
• La posada en marxa del sistema catalític a la Planta de Valorització Energètica (PVE), que ha permès la reducció d’un 50 % de les emissions de NOx. Aquesta tecnologia puntera, que correspon a un projecte aprovat el 2016 i que ha suposat una inversió de 18 milions d’euros, ha permès a Grup TERSA avançar-se dos anys al BREF, la nova normativa europea obligatòria a partir de 2023 que rebaixa el límit d’emissions d’òxids de nitrogen a 150 mg/Nm3 per a les plantes de valorització energètica ja existents.
• Barcelona Energia ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Mercats Municipals de Barcelona (FEMM). L’acord pretén millorar l’eficiència energètica dels mercats de la ciutat i generar un estalvi econòmic als seus comerciants, ajudant-los a reduir l’impacte econòmic i mediambiental que generen els seus negocis.
• El programa “Escoles + Sostenibles” ha complert 20 anys. Durant aquest temps, prop de 500 centres educatius hi han participat per promoure la sostenibilitat des de les aules.
• S’ha iniciat el projecte de millora contínua al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans que incorpora l’ús de diferents eines per a l’optimització dels procediments.
• S’ha aprovat el Pla d’Igualtat de TERSA, SEMESA i SIRESA per integrar la perspectiva de gènere en la cultura de la companyia i fomentar la igualtat d’oportunitats.
• S’ha desplegat el Pla de Responsabilitat Social Corporativa, una eina per promoure una
• Gestió responsable d’acord amb criteris socials, ambientals i de bon govern.
Així doncs, el Grup TERSA posa a disposició de la ciutadania informació relativa a la seva activitat, cadena de valor, el compromís social i ambiental, la gestió de l’equip humà i el seu impacte en la comunitat.
L’empresa reafirma així, el compromís amb la sostenibilitat i amb l’apropament de la seva missió i visió a la ciutadania.
La Memòria de Sostenibilitat 2021 del Grup TERSA es pot consultar en aquest enllaç (en català)
La Memòria de Sostenibilitat 2021 del Grup TERSA es pot consultar en aquest enllaç (en
castellà).

Últims Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles