Formació ocupacional en medi ambient

Obertes les inscripcions del programa, impulsat per AGBAR amb la col·laboració de l’Escola d’Oportunitats de Sant Adrià, adreçat a persones joves desocupades.

0
87

Aigües de Barcelona (AGBAR) amb la col·laboració l’Escola d’Oportunitats de Sant Adrià iniciarà el proper mes d’octubre un programa de Formació Ocupacional en Medi Ambient, totalment gratuït, adreçat a persones joves desocupades, de 16 a 29 anys, amb baixa qualificació i/o manca de formació (no tenen el graduat en ESO o el tenen però no han continuat amb els estudis postobligatoris i han abandonat el sistema educatiu).

El programa permetrà a les persones participants obtenir un certificat de professionalitat en neteja en espais oberts i instal·lacions industrials. Aquest és un projecte de capacitació i treball que combina la formació amb l’experiència practica, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones participants que no tenen feina i estan en risc d’exclusió. Es tracta de proporcionar a aquest col·lectiu la qualificació i les competències professionals necessàries vinculades a l’ocupació del sector mediambiental perquè puguin reorientar la seva trajectòria professional i accedir al mercat laboral i/o retornar al sistema educatiu. El programa, que té una durada total de 6 mesos, amb dos mesos de formació i un mes de pràctiques. Durant tot el procés s’ofereix als joves orientació i acompanyament en la recerca de feina.

La formació s’iniciarà a l’octubre i les persones interessades ja es poden inscriure o demanar informació a: escolaoportunitats@sant-adria.net

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí