ERC Sant Adrià reforça la seva executiva local i el projecte republicà de la ciutat

Els republicans es conjuren a enfortir el partit posant l’accent en continuar fent atractiu el projecte d’ERC a Sant Adrià per tota la ciutadania amb una barreja de perfils amb experiència i una nova generació que fa el pas per implicar-se.

0
310

En una assemblea celebrada el passat dissabte 9 de setembre en el Centre Republicà Adrianenc, la secció local republicana ha reorganitzat la seva executiva, consolidant la majoria de les persones que formaven part de l’anterior i ampliant-la amb noves cares.

La nova executiva que serà encapçalada per Cesc Soriano i Laura Izquierdo va ser triada per unanimitat. El fins ara president de la Secció Local dels republicans, David Oliver, deixa la presidència amb un unànim reconeixement per la seva difícil tasca en un mandat marcat per la pandèmia que va dificultar l’acció política durant gran part del mandat anterior.

En la nova executiva,  destaquen perfils experimentats com, els tres actuals regidors a l’ajuntament de la ciutat, Rubèn Arenas, portaveu del Grup Municipal, «La Toni» com a Secretaria d’Organització i l’Antoni Vélez com a secretari de política municipal. El mateix president sortint, David Oliver, assumirà la secretaria d’entorn.

L’objectiu de la nova executiva serà continuar reforçant i fent créixer el projecte d’Esquerra Republicana a la ciutat, ara que la formació enceta el seu segon mandat com a principal força de l’oposició.

El conjunt, la nova executiva queda conformada pel Cesc Soriano, com a president; la Laura Izquierdo, com a secretaria general i finances; en Rubèn Arenas, com a representant del grup municipal; l’Antoni Vélez, com a secretari de política municipal; la Toni Hérnandez, com a secretaria d’organització; l’Andrés Vélez, com a responsable del CRA; la Gemma Fornas, com a a secretaria de comunicació; en Martí Oliver, com a secretari d’imatge i xarxes; la Marta Novella, com a secretaria de feminismes i LGTBI+; en David Oliver, com a secretari d’entorn; en Manel Rubí, com a secretari de Barris; en Joan Sànchez, com a secretari de formació i activitats; i la Maria Pérez com a representant del Jovent Republicà