En Comú Podem denuncia que Badalona no té banc d’aliments municipals des de finals de juliol

El govern del PP a Badalona va tancar fa dos mesos el Banc d’Aliments municipal que va crear la regidora Aïda Llauradó al govern anterior davant l’emergència de la Covid 19.

0
718

Des de finals de juliol el govern del PP a Badalona ha tancat el banc d’aliments municipal que va crear la regidora Aïda Llauradó, al capdavant de Serveis Socials en el govern anterior, davant l’emergència de la Covid 19.

Segons En Comú Podem, la pandèmia ha empitjorat la situació econòmica de moltes famílies a Badalona, per això denuncia que el govern del PP hagi tancat el banc d’aliments municipal a l’estiu, deixant durant dos mesos a milers de famílies sense alternativa per alimentació i necessitats bàsiques.

La presidenta del grup municipal de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, denuncia que l’alcalde va decidir eliminar el banc d’aliments per reduir costos, quan un alcalde responsable hauria de prioritzar el servei a les persones més vulnerables. Tot i els anuncis d’una suposada reobertura, és intolerable que faci 2 mesos que han deixat a la ciutadania més vulnerable desproveïda d’aliments.

Segons Llauradó, “la indiferència de l’alcalde és esgarrifosa davant de famílies que no han tingut ingressos a l’agost i ni tan sols han tingut beques menjador aquest estiu. Menysprea que estem enmig d’una pandèmia on milers de famílies estan patint molt per alimentar-se i pagar subministraments bàsics. A dia d’avui seguim igual, quan el curs escolar fa setmanes que ha començat, amb les despeses que això també comporta.”.

El banc d’aliments municipal estava ubicat al pàrquing del Pavelló de la Penya. Des de la regidoria de Serveis Socials s’havien estudiat ubicacions definitives per consolidar el servei mentre durés la crisi social o s’aconseguís generalitzar les targetes moneder. El govern del PP des del mes de maig fins a finals de juliol va tenir temps de fer els canvis necessaris, però va preferir tancar el servei deixant a la ciutadania més vulnerable desproveïda d’aliments, conclou Llauradó.

Amb tot, En Comú Podem reclama al govern transparència sobre el funcionament de la Taula d’Aliments. A diferència del govern anterior, el PP no convoca la comissió de Serveis Socials per compartir mesures davant la greu crisi social que viu la ciutat.

Equip de comunicació de Badalona En Comú Podem

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí