Els treballs de descontaminació del sòl de la Rambleta començaran el proper mes de novembre

Les obres de remodelació del passeig s’iniciaran a l’abril de 2022.

0
454

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) iniciarà la descontaminació del passeig de la Rambleta el proper mes de novembre de 2021. La durada dels treballs serà d’uns 4 mesos i es preveu que finalitzin el mes de març de 2022. Un cop descontaminat el terreny es podrien encetar les obres de remodelació del passeig, l’inici està previst per a l’abril de 2022.

A finals de maig de 2019 es van iniciar les obres de remodelació de la Rambleta, una actuació que té com a objectiu transformar aquest passeig en un espai central de la ciutat, que millori la connexió amb el riu, el faci accessible i incrementi l’espai verd i obert per a les persones.

Mentre s’estaven desenvolupant les obres, es va detectar la presència de sòls contaminats,fet que va obligar, al novembre de 2019, a suspendre l’actuació. Tal com determina el protocol d’actuació establert a la legislació vigent, l’AMB, responsable de l’obra, va comunicar la troballa a l’administració competent, l’Agència de Residus de Catalunya,  i es va iniciar el procediment que ara finalitzarà amb la neteja dels sòls contaminats i que permetrà continuar el projecte de reforma del passeig.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí