Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació en una nau industrial de Sant Adrià de Besòs amb 3.175 plantes de marihuana

Es va detenir un home que en detectar la presència dels agents va intentar fugir pel terrat

0
444

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Badalona – Sant Adrià de Besòs van detenir el 20 d’agost un home de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública – tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els investigadors van tenir coneixement que en una nau industrial de Sant Adrià de Besòs hi hauria una plantació de marihuana indoor. Per aquest motiu el 20 de setembre van dur a terme una entrada i perquisició, sota manament judicial, on van localitzar 3.175 plantes de marihuana i els estris necessaris per a gestionar la plantació, tals com 130 transformadors, 7 aparells industrials d’aire condicionat, 10 filtres d’aire i 40 ventiladors.

Quan van entrar a la nau no van trobar-hi cap persona, però tenien les sospites que hi hauria una persona ja que la porta d’accés a peu tenia les claus posades per dins i estava bloquejada amb dos passadors. També hi havia una zona habilitada com a dormitori amb un ventilador encès.

Hores més tard van localitzar una persona pels terrats de les naus properes on hi havia la plantació. Aquesta persona, que va quedar detinguda, s’hauria despenjat del terrat de la nau amb unes cordes per accedir als terrats de les naus properes.

A banda del delicte contra la salut pública, els investigadors també li atribueixen la seva partició en un delicte contra la defraudació de fluid elèctric ja que la nau tenia la llum connectada il·legalment a la xarxa elèctrica.

Aquesta plantació hagués aportat un rendiment econòmic d’uns 130.730,40 € anuals.