L’Ajuntament de Sant Adrià, seguint les mesures i recomanacions del govern de la Generalitat i de les autoritats sanitàries i amb les previsions actuals d’evolució de la Covid-19, organitzarà per a la propera campanya de Nadal una proposta alternativa a la  cavalcada de reis.  La cavalcada i el saló infantil i juvenil Adrilàndia són dos dels esdeveniments amb més afluència de públic a Sant Adrià, per això l’equip de govern ha decidit suspendre’ls i evitar així aglomeracions que posin en risc la salut de la població.

Aquestes seran unes festes atípiques però els reis mags no volen perdre’s la seva trobada anual amb els més menuts del municipi i per això, l’Ajuntament  organitzarà els dies 4 i 5 de gener un campament reial. Els nens i nenes adrianencs podran trobar-se amb ses majestats en una zona propera al seu domicili i lliurar-los les cartes amb tots els seus desitjos.

Aquesta proposta, permetrà controlar l’aforament, ja que s’accedirà amb cita prèvia i oferirà a tots els infants del municipi, de 0 a 12 anys, i a les seves famílies l’oportunitat de gaudir de la màgia del dia de Reis d’una manera segura. 

L’ activitat es durà a terme sempre que les condicions sanitàries derivades de la Covid-19 ho permetin. S’anirà informant sobre les novetats de l’activitat a través de les xarxes socials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here