18.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 12, 2021
spot_img

Els bancs i les pensions

Fa anys els bancs ens proposaven als pensionistes que obríssim un compte bancari i per aquest compte tot serien avantatges i ens donarien interessos i regals. En aquests comptes després van dir que domiciliéssim els pagaments d’aigua, llum gas, telèfon. Tot era comoditat i sense cap cost. Amb aquests canvis van anar desapareixent els cobradors d’aquests pagaments i els interessos i han aconseguit que sigui imprescindible per a qualsevol família i comunitats de veïns. Han passat uns anys i els bancs van veure un filó d’or, cobrar comissions per diferents conceptes ,qualsevol banc cobra de 80 a 120 euros anuals i continuarà creixent. Aquests bancs són als quals li hem donat 65000 milions per a salvar-los. Són els mateixos que estan tancant oficines i acomiadant cada vegada més treballadors, deixant tirats a molts ancians que viuen en les poblacions més petites i donant una pèssima atenció en les quals continuen obertes.
Els pensionistes podran alegrar-se per l’increment de les seves pensions. El govern podrà dir que ha complert la seva promesa de revalorar-les, però aquí l’únic que ha guanyat, com sempre, és la banca. Una banca privada que quan perd es dirigeix a l’Estat perquè acudim entre tots a ajudar-la amb fons públics, és a dir amb fons de tots.
Clar, hi ha formes -ens diuen- per a no pagar comissions: «contracti Vostè això, això un altre i això de més enllà». El que no ens diuen és: «però més endavant li posarem més condicions per a guanyar diners sinó d’una banda per un altre».
Ja triga el govern a prohibir per llei que els bancs no cobrin comissions als qui no tenen una altra opció que percebre 1.000 euros (molts bastant menys) a través d’un compte bancari.

Josep Megías

Últims Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,568SeguidoresSeguir
3suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles