21.3 C
Sant Adrià de Besòs
martes, junio 25, 2024
spot_img

El MhiC acull la presentació del llibre «Tot allò que vindrà»

El Museu d’història de la Immigració a Catalunya (MhiC) serà escenari de la presentació del llibre Tot allò que vindrà, de la col·lecció “Memòria Dibuixada”, el proper 4 de juny, a les 18 h.

L’acte comptarà amb la presència del director del Memorial Democràtic, Jordi Font Agulló, i dels autors de l’obra, Òscar Perales i Imma Boj.

El llibre està dedicat a la immigració que va arribar a Catalunya durant el franquisme. A la postguerra, milers de persones van haver de cercar nous camins per poder subsistir. N’és un exemple el cas del granadí Miguel, que es va veure obligat a deixar la seva terra i la seva família per anar a treballar a Catalunya -concretament, a Barcelona-, amb la intenció d’aconseguir un futur millor. Tot allò que vindrà mostra les dificultats d’aquesta nova vida per a tots els membres de la família, que es van haver d’esforçar i perseverar en la seva finalitat: l’estabilitat laboral i vital i el posterior retrobament familiar.

La col·lecció “Memòria Dibuixada” forma part de les publicacions del Memorial Democràtic de Catalunya. És una col·lecció il·lustrada, dirigida als joves a partir de cicle superior de primària, a les famílies, i als mestres i professors. La col·lecció Memòria Dibuixada forma part de les publicacions del Memorial Democràtic de Catalunya.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles