28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

El govern municipal presentarà el pressupost a la ciutadania en una audiència pública

L’Ajuntament de Sant Adrià convoca una audiència pública per informar sobre el pressupost de 2024.

Per a donar més opció a la participació de la ciutadania, s’ha optat per un model híbrid, que combina tant la possibilitat de participar de manera digital com presencial.

El format digital del procés es vehicularà mitjançant la Plataforma Decidim per Sant Adrià.

A partir del dia 15 de gener, les persones interessades en assistir a l’audiència pública presencial es podran inscriure des de la plataforma o trucant al telèfon 933812004 (extensió 1420) indicant nom i dades de contacte. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 2 de febrer però es limitaran a l’aforament de la sala. Si es vol seguir la sessió en streaming no cal realitzar la inscripció.

A partir del 22 de gener, la informació del pressupost estarà disponible perquè tothom qui estigui interessat pugui consultar-la. També, i fins el dia 31 de gener, estarà obert el termini per formular preguntes.

Durant la sessió presencial l’alcaldessa, Filo Cañete, presentarà el pressupost i respondrà en directe les preguntes que els ciutadans i ciutadanes hagin enviat prèviament. S’obrirà també un torn de preguntes que es recolliran per escrit a la mateixa sala i que hauran de versar sobre el contingut de l’audiència.

Alhora, la sessió es podrà seguir en directe per streaming a la plataforma. Un cop finalitzada quedarà enregistrada i a disposició de la ciutadania.

A partir del dia 12 de febrer, tant les preguntes formulades en format digital com les recollides a la sala es publicaran a la plataforma amb la indicació del minut d’emissió a on s’ha donat resposta.

Podeu veure el vídeo de presentació de l’audiència pública sobre els pressupostos del 2024.

Artículo anterior
Artículo siguiente

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles