25 C
Sant Adrià de Besòs
sábado, julio 13, 2024
spot_img

El consistori adrianenc continua la seva col·laboració amb entitats locals que treballen amb els més vulnerables

L’Ajuntament de Sant Adrià ha renovat els convenis amb quatre entitats socials de Sant Adrià (l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer, l’Associació Plataforma Autonomia Personal, la Fundació Formació i Treball i l’Associació Prodisminuïts Psíquics Sant Adrià). Una col·laboració que es manté des de fa anys i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones del municipi que més ho necessiten.

Aquest any 2023 el consistori aportarà:

A l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer BSS (AFABSS) 13.780 € per finançar els tallers estimulatius per a persones malaltes diagnosticades del municipi i la gestió psicològica i emocional de les famílies que es duu a terme a través del Grup d’Ajuda Mútua (GAM).

A l’Associació Plataforma Autonomia Personal 40.000 € per finançar el «Programa per l’Autonomia Personal i la Vida Independent». Aquest programa dona suport a les persones amb diversitat funcional en la selecció, formació, gestió i contractació dels seus assistents personals i en la gestió de les ajudes que els faciliti una vida independent fora de la unitat familiar o de la residència.

A la Fundació Formació i Treball 20.000 € per al projecte de lliuraments socials d’articles de primera necessitat de la Fundació i per finançar les despeses de material de petites intervencions de reparació i millora d’habitatges de persones i famílies sense recursos o en risc d’exclusió social. Aquestes actuacions de millora es faran a través de plans d’ocupació.

A l’Associació Prodisminuïts Psíquics Sant Adrià (ASSA) 15.000 € per a la gestió d’activitats de dinamització i lleure de persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat. L’entitat treballa des de l’any 1969 en el municipi per garantir a aquest col·lectiu una vida digna i amb els mateixos drets i deures que qualsevol altre ciutadà.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles