El cartell de l’edició de FILMETS Badalona Film Festival d’aquest any és obra de Roser Butrón, alumna de l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo

El cartell oficial té com a element central una càmera de cinema

0
725

El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival es obra de la dissenyadora mataronina Roser Butron, de 19 anys, que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo, de Badalona.

L’element central del cartell és una càmera de cinema, objecte fonamental per fer una pel·lícula. Tot i això, com es veurà a les banderoles que es penjaran als carrers de Badalona, el cartell té una segona variant on en lloc d’una càmera hi ha un diafragma.

Roser Butrón ha explicat que el seu cartell vol donar el protagonisme a “l’element bàsic per fer cinema, com és la càmera, situant-la en un marc format per colors vius i alegres, perquè un festival de cinema -com és que cas de FILMETS- és una trobada viva, festiva, de gent que estima el cinema“

Com cada any, els alumnes l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo tenen la possibilitat de participar en un treball que és la creació del cartell del festival FILMETS. La tutora de Roser Butrón ha estat Georgina Alcàcer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí