Cursos intensius de català al juliol al CNL de Badalona i Sant Adrià 

Les inscripcions seran els dies 27 i 28 de juny i s’oferiran cursos de nivell inicial (A1) i bàsic (A2), que seran gratuïts.

0
398

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià comença un nou període d’inscripcions per aprendre català. La matrícula es podrà fer, tant per internet com de manera presencial, des del dia 27 de juny a les 9 del matí fins al dia 28 a les 7 del vespre. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador

Els cursos que s’oferiran seran de nivell inicial (adreçat a persones que no saben català i no coneixen l’alfabet llatí), Bàsic 1 (destinat a persones que no saben català, però coneixen l’alfabet llatí) i Bàsic 2 (en el qual ja s’han de tenir uns mínims coneixement de català). 

Per als nivell inicial i Bàsic 1 es pot fer la matrícula directament, però qui estigui interessat a matricular-se a un Bàsic 2 haurà d’acreditar que ha fet un Bàsic 1 abans o haurà de fer una prova de nivell. La prova de nivell cal sol·licitar-la a través d’internet a https://inscripcions.cpnl.cat/ abans del període de matrícula. 

Els cursos començaran el dilluns 3 de juliol i duraran 4 setmanes.