28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

Creu Roja al Barcelonès Nord preveu entregar joguines noves a més de 1.000 infants en situació vulnerable aquest Nadal

El projecte La Joguina Educativa té com a objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.​ Dins d’aquest projecte, s’emmarca la campanya “ElsSeusdRetsEnJoc” que, durant unes dates tan assenyalades com el Nadal, vol entregar joguines noves als infants en situació vulnerable de tota Catalunya. 

Com s’hi pot col·laborar

En el cas del Barcelonès Nord, la campanya d’enguany està prevista que arribi a més de 1.000 infants dels municipis de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, amb el suport de la ciutadania i d’entitats i empreses del territori mitjançant diverses opcions: 

  • Amb una donació econòmica a través delweb de la campanya al Barcelonès Nord. Amb els diner recaptats, Creu Roja comprarà les joguines que s’inclouran en el lots d’entrega finals. 
  • Entregant les joguines noves en els punts de recollida de l’entitat:  oficines de Creu Roja a Badalona (Av. Alfons XIII,349) o de Santa Coloma de Gramenet (c/President Companys, 1). 
  • En els punts de recollida de diferents entitats i empreses col·laboradores que Creu Roja al Barcelonès Nord anirà comunicant a través de les seves xarxes socials (@creurojabarcelonesnord). 

Els Valors de la joguina i el joc

La campanya pretén sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Seguint aquest objectiu, les joguines que es poden donar han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes:  

  • Noves perquè des de Creu Roja no creuen que hi hagi una infància de primera ni de segona categoria. A més, no poden garantir que una joguina sigui 100% segura a partir del moment en què s’ha obert l’embolcall original.  
  • No bèl·liques per evitar la violència i fomentar la socialització dels infants en una cultura de pau.  
  • No sexistes perquè és important que els infants tinguin accés al mateix tipus de joc i joguines independentment del seu sexe, i així es familiaritzin amb aspectes de la realitat sense distinció de rol per diferència de gènere.​  

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles