24.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Comença la consulta prèvia MPGM regulació equipaments

El mes de febrer de 2022, des de la Coordinació de Planejament Urbanístic de l’Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l’AMB es van iniciar uns treballs d’estudi de la regulació del sistema d’equipaments comunitaris del PGM. La finalitat dels treballs és actualitzar la regulació dels equipaments, que és vigent des de l’any 1976, amb la finalitat de recollir els usos d’equipament que han aparegut al llarg d’aquests anys i resoldre algunes disfuncions de la regulació relacionades amb el desenvolupament del Pla, la concreció dels usos i la titularitat, l’edificabilitat, les condicions d’edificació i l’encaix de la normativa general amb les particularitats de cada municipi, entre d’altres. Aquests treballs es van iniciar celebrant reunions amb els serveis tècnics de cadascun dels 27 ajuntaments inclosos dins l’àmbit del PGM.

Posteriorment, es van realitzar uns treballs d’anàlisi i es va redactar un esborrany de proposta de regulació que hem anat compartint i millorant amb la vostra ajuda i col·laboració. En aquests moments, s’està acabant d’ajustar la proposta i completant els treballs d’anàlisi, amb la finalitat de disposar d’un document complert per a l’aprovació inicial, per part del Consell Metropolità de l’AMB, al mes de desembre.

Per poder avançar amb la tramitació, donar compliment a la normativa vigent en matèria de procediment administratiu i rebre els suggeriments de les persones i els agents interessats en aquest procés d’actualitzar la regulació dels equipaments comunitaris del PGM, s’ha redactat un document per al tràmit de consulta pública prèvia a l’aprovació inicial, que es pot descarregar mitjançant l’enllaç següent:

MPGM212_consulta prèvia.pdf

Aquest document s’exposarà durant els mesos d’octubre i novembre al web i el tauler electrònic de l’AMB. 

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles