28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

Campanya de foment del reciclatge: «Actuem per la ciutat que volem»

El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el projecte «Actuem per la ciutat que volem». La campanya, que es desenvoluparà del 6 de febrer al 17 de març, té com objectiu millorar els índexs de participació ciutadana en la recollida selectiva de residus.

Una de les accions destacades són les xerrades informatives sobre com reciclar bé i millor, totes les eines que com a ciutadans tenen al seu abast i la situació de l’actual emergència climàtica.

Del 7 al 10 de febrer se’n realitzaran als diferents barris del municipi.

Posteriorment, també es visitaran totes els blocs de pisos amb més alta densitat de població, on es faran xerrades informatives en el mateix portal. A més a més, es donarà als ciutadans i ciutadanes un magnètic on s’informarà sobre com i quan s’han de treure els mobles i trastos vells, així com el telèfon del servei de recollida concertada de voluminosos.

L’objectiu de totes aquestes accions és conscienciar sobre la importància de fer un bon reciclatge dels residus que generem per tal de tenir una ciutat més neta i acollidora. Quan separem els residus a casa i els posem al contenidor que correspon estem actuant contra l’emergència climàtica. Si reciclem ajudem a estalviar matèries primeres, energia i emissions de CO2. Si no separem els residus no es poden recuperar ni reciclar per poder tornar a ser utilitzats i això implica que acabin a la incineradora o a l’abocador, el que suposa un augment del costos de gestió per a tots els veïns i veïnes de Sant Adrià de Besòs.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles