Campanya “Cap nen sense joguines” dels Barnabitas

0
467

L’Associació Juvenil Barnabitas prepara una nova edició de la seva tradicional campanya “Cap nen sense joguines”, una iniciativa en la que recullen joguines perquè els nens i nenes de famílies sense recursos puguin jugar aquest Nadal i passar uns dies menys frisos.
Enguany, degut a la Covid19 i per raons d’higiene i atenent a les recomanacions de sanitat, les joguines donades hauran de ser noves. La seu de Barnabitas, a la Plaça Mossèn Anton, 7, del barri de Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs, romandrà oberta de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores perquè tothom qui vulgui pugui participar en aquesta campanya amb alguna donació.
L’associació obre de dilluns a dissabte i consta de diversos projectes: Centre Obert, Aula Oberta i Estudi Assistit, quatre equips de Futbol Sala inscrits a la Lliga del Consell Esportiu i un equip d’Escola de futbol, Esplai de dissabtes, Alfabetització en castellà per a mares, Punt Jove i Tallers Educatius Familiars, projecte intergeneracional “Renovem” mitjançant les noves tecnologies de la comunicació, projecte Prosocial i al gener entrarà en funcionament el servei Matern Infantil 0-3 anys i Ludoteca. A més, el centre participa activament i organitza activitats i festes no només al barri sinó també a la resta de la ciutat.
Com a objectius generals s’intenta dotar els infants de rutines, límits, normes i hàbits saludables, millorar les seves habilitats socials i personals, els aprenentatges bàsics i les competències vinculades a partir de les tasques escolars i millorar els aspectes d’higiene, de salut i d’alimentació dels infants. Al final de la sessió, es fa la valoració de la tarda i s’acomiada els infants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí