Badalona commemora demà, 1 d’octubre, el Dia Internacional de la Gent Gran

La finalitat d'aquesta jornada és fer que les persones grans siguin els veritables protagonistes per un dia i difondre, a la vegada, una imatge més positiva de l'envelliment

0
656

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix demà dijous, 1 d’octubre, a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran organitzant diverses activitats amb la voluntat que les persones grans siguin les protagonistes de la jornada i per difondre una imatge positiva de l’envelliment

Aquest any, amb l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, es celebrarà però amb un format més familiar, respectant sempre les recomanacions de les autoritats sanitàries, sense aglomeracions i amb cita prèvia.

L’acte principal, es farà el mateix dijous, 1 d’octubre, a les 10 hores, a la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) on s’han convidat a representants dels casals i entitats de gent gran a la lectura del manifest que ha treballat la Comissió de Gent Gran on estan representades totes les entitats i casals de la ciutat. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

A la tarda les persones grans podran assistir, amb cita prèvia, a una visita guiada a l’exposició “Recién pintado”, que ofereix el Centre Cultural El Carme, i a l’exposició “Sergi Marcos”, que es fa a l’espai Betúlia. L’aforament per assistir a aquestes exposicions és limitat i s’haurà de demanar cita prèvia al telèfon 93 483 29 71.

Aquesta diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí