28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

Àngel Gil, de Junts, presenta la seva candidatura “Sant Adrià en positiu”

Dimecres, 19 de maig de 2023, a les 19:30, a la Biblioteca de Sant Adrià, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha acompanyat el candidat Àngel Gil a la presentació de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals.

Durant l’acte, Àngel Gil, ha destacat que la seva candidatura SANT ADRIÀ EN POSITIU serà la candidatura del SÍ. Sí a apostar per posar les persones al centre, per la democràcia participativa, sí al comerç local, sí a la gent gran, sí a les Tres Xemeneies, sí a la Borsa d’Habitatge Social Local, sí a la mobilitat sostenible sense demonitzar el vehicle privat, sí a una ciutat segura, sí a una ciutat “petfriendly” i sí a la República catalana.

Gil ha reivindicat que els dos pilars que posen Sant Adrià com una ciutat amb valor afegit que són d’una banda, l’impuls del Pla d’Usos de les Tres Xemeneies com a hub tecnològic i de coneixement i, de l’altra, el Port digital clau pel futur tecnològic del país i referent a la Mediterrània, han estat obra del conseller Puigneró de Junts, al capdavant del Departament de Territori i Polítiques Digitals. Malgrat que ERC vulgui apropiar-se’n, dient que són el Govern de la Generalitat que més ha apostat pel nostre país, obviant que aleshores tenien com a socis de Govern a Junts.

El candidat ha criticat el postureig del PSC, que ha portat la ministra de Transports a Sant Adrià per fer-s’hi la foto i s’ha “oblidat” de recordar-li la necessitat d’enllaçar ferroviàriament el Polígon Monsolís amb La Sagrera per posar Sant Adrià al cor del Corredor Mediterrani.

El cap de llista de Junts a la ciutat de Sant Adrià també ha remarcat, referint-se a la cultura, la necessitat d’apostar pel talent local, els creadors i artistes de Sant Adrià, a diferència del que fa l’actual Govern que els obvia i els arracona, mentre l’oposició no alça la veu i es converteix en còmplice d’aquest menysteniment.

Gil ha manifestat que no l’acovardeixen les prediccions que li han fet “ho teniu molt difícil” o “si teniu representació a l’Ajuntament no podreu canviar res” i que ell està il·lusionat i convençut del pas que ha fet perquè la gent de Sant Adrià pugui escollir una papereta de Junts. Està convençut que amb actitud i aptitud sí que es poden canviar les coses. Gil no té cap dubte que les persones que l’acompanyen a la llista –que va qualificar de diversa, completa i transversal, formada per persones compromeses amb la ciutat i que representen molt bé el teixit associatiu de la societat adrianenca— formen un projecte sòlid que vol imposar-se a un Ajuntament que dorm feliç en la inèrcia.

Turull, en la seva intervenció, ha expressat que l’Àngel Gil és un luxe de candidat i ha afegit que “la política municipal és la més agraïda però també la més exigent. Una acció a nivell municipal és fàcil de veure a quines persones concretes beneficiarà. Per això és molt important tenir l’actitud” i ha conclòs que l’Àngel Gil encarna molt bé l’eslògan de Junts en aquestes municipals La gent de debò. “En aquestes eleccions no només posem amb valor les accions, sinó sobretot els valors i actituds davant de les coses, l’Àngel ha nascut i viscut sempre a Sant Adrià, sap escoltar molt bé, és una persona resolutiva que de seguida passa a l’acció. Ha escollit buscar-se maldecaps perquè la gent en tingui menys”.

A més de Turull, acompanyaven Gil, durant la presentació, David Ramey, president comarcal de Junts del Barcelonès i Joel López, cap de llista de Junts a Sant Adrià de Besòs a les passades municipals, que ha destacat de Gil que és una persona valenta, que “vol jugar el partit” i capaç de pensar en un Sant Adrià diferent, sense restriccions ni complexos, en positiu.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles