24.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Adjudicades les obres per rehabilitar i millorar diversos viaductes de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona

El Departament de Territori de la Generalitat ha adjudicat, per un import d’1,4 MEUR, les obres per rehabilitar i millorar diverses estructures de la C-31 entre els municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona amb l’objectiu de garantir-ne un bon estat de conservació i afavorir la seguretat viària. Els treballs començaran aquest juliol i tindran un termini d’execució de sis mesos.

En concret, les obres abasten el viaducte del tronc de la C-31 al quilòmetre 209,7 que travessa l’entramat urbà de Sant Adrià de Besòs i Badalona, i dos viaductes secundaris que conformen els ramals de sortida i entrada a la C-31. Es tracta d’estructures que es van construir a finals dels anys 60 i les afectacions que pel pas del temps s’hi han produït aconsellen la seva reparació.

El viaducte principal té una longitud de més de 1.000 metres i està format per 18 trams amb llosa de formigó armat i 82 de bigues prefabricades, recolzat per fins a un centenar de piles de diverses tipologies. Els altres dos viaductes estan formats per 15 trams de 14 piles cada un.

Les obres consistiran principalment en la reparació de les afectacions detectades, sobretot a les piles:

  1. Neteja i reparació dels paraments de formigó que presentin alguna patologia
  2. Pintat de protecció en alguns paraments de formigó
  3. Reposició parcial de lluminàries
  4. Millora de diversos elements de drenatge

El Departament de Territori treballarà conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per coordinar i minimitzar les afectacions que podrà comportar l’execució de les obres.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles