16.5 C
Sant Adrià de Besòs
martes, abril 30, 2024
spot_img

El PSC presenta la llista per les properes eleccions municipals

L’Agrupació socialista de Sant Adrià de Besòs ha aprovat ahir a la tarda la llista electoral de cara a les pròximes eleccions municipals del dia 28 de maig i que encapçala l’alcaldessa Filo Cañete.

La llista ha estat aprovada per unanimitat a l’executiva local i en assemblea oberta a tots els militants de l’agrupació. «Hem presentat una llista renovada i jove. Companys i companyes, compromesos i compromeses, per a continuar treballant per la nostra ciutat i pels nostres veïns i veïnes; lluitant pels ideals socialistes i d’esquerres que representa el nostre partit. Un llista representativa dels barris de la nostra ciutat amb persones amb experiència a l’administració pública local, al món de les entitats, i de l’àmbit esportiu. Una llista que reflecteix la realitat de la nostra ciutat, que ens dona força i instruments per seguir governant-la amb garanties i eficàcia», comenta l’agrupació en nota de premsa.

Segons la nota, el PSC Sant Adrià, amb la seva alcaldessa, «afronta aquestes eleccions amb la confiança i la determinació de ser l’única opció capaç de seguir transformant la nostra ciutat, amb la mirada posada amb el desenvolupament del PDU de les Tres Xemeneies, així com en la fase final de desenvolupament de La Catalana i la implantació dels últims edificis de la Universitat Politècnica de Catalunya al Campus Diagonal Besòs. Centrarem els nostres esforços en la recuperació de l’espai públic, la seguretat i la protecció de les persones, per seguir fent de Sant Adrià una ciutat d’oportunitats que garanteixi una bona qualitat dels seus serveis i del seu espai públic».

L’alcaldessa, a la seva intervenció ha destacat la il·lusió amb què afronta aquest procés electoral, així com la confiança i orgull en l’equip que l’acompanyarà. Ha reafirmat el seu compromís per treballar sense descans per no deixar a ningú enrere i fer de la nostra ciutat un símbol d’orgull de tots nosaltres.

1- Filo Cañete
2- Hugo Ferrer
3- Cristina Obregon
4- José Luis Martinez
5- Anabel Jurado
6- Jose Antonio Gras
7- Paula Dieste
8- Fran Burgos
9- Miriam Chacon
10- Paco Vargas
11- Andres Pozo
12- Susana Martínez
13- Oriol Latorre
14- Judit Cid
15- Elisardo Borja
16- Marta Gonzalez
17- Adrian Jimenez
18- Encarna Fernandez
19- Marc Talaveron
20- Montse Losada
21- Juan Gallardo

(Suplents)
22- Albert Serra
23- Esperanza Lopez
24- Jose Luis López
25- Sandra Pazmiño
26- Adrian Porqueras
27- Carmen Aguado

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles