Sant Adrià de Besòs rebrà 2,1 milions d’euros de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha aprovat una inversió significativa per a Sant Adrià de Besòs, amb un total de 2.102.152 € destinats a diversos projectes clau d'aquest mandat.

0
202

Aquests fons permetran a l’ajuntament decidir com repartir-los entre projectes com la millora de l’eficiència enllumenada, renovació de xarxes d’aigua potable, foment de comunitats energètiques locals, rehabilitació d’equipaments socials, culturals, esportius, i reurbanització de l’espai públic.

Amb el Pla General d’Inversions, la Diputació referma un mandat més el seu compromís amb el territori i amb els municipis que l’integren.

Increment de la dotació

De fet, aquest compromís es fa avinent amb l’increment de la dotació econòmica destinada a Sant Adrià: el mandat passat, es van destinar 1.467.385,84€€ i enguany, s’ha incrementat  fins a arribar als 2.102.152 €.

El diputat de l’àrea de Bon Govern, Assistència Local i Cohesió Territorial, l’adrianenc i republicà Antoni Vélez, s’ha felicitat assegurant que ”Esquerra portem vuit mesos de govern a la Diputació de Barcelona i la nostra presència al govern garanteix millors criteris de repartiment de les inversions. Diners que arriben directament als ajuntaments, ajuts que acaben sent nous equipaments i millors serveis, i per tant milloren la vida de la ciutadania”.

Vélez ha confirmat que aquest mes la Diputació també ha aprovat una línia de subvencions per a entitats de cultura popular i tradicional, una gran oportunitat per reforçar el teixit associatiu i donar una embranzida a les entitats que treballen per vertebrar culturalment les nostres ciutats.