Sessió informativa i de diagnosi col·lectiva sobre l’ àmbit de la Fàbrica de Cartró de Sant Adrià de Besòs

La sessió és oberta a tota la ciutadania i tindrà lloc el 28 de juny. Cal inscripció prèvia.

0
691

L’INCASÒL, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, impulsa un procés per definir la nova proposta de planejament entorn de l’àmbit de la Fàbrica de Cartró del municipi, que tot just s’inicia.

Per aquest motiu, s’han encarregat a l’empresa Gea21 els treballs per elaborar una diagnosi col·lectiva que compti amb l’opinió dels veïns i veïnes de la zona i de la ciutadania en general. Amb aquests treballs es pretén recaptar el coneixement, les necessitats i expectatives de la ciutadania i agents del municipi en relació a l’àmbit del planejament per completar tots els treballs de diagnosi tècnica que també s’estan duent a terme.

Objectius

Els objectius del procés de diagnosi col·lectiva són:

Elaborar un diagnòstic col·laboratiu sobre els principals reptes i oportunitats en l’àmbit de la Fàbrica de Cartró que contribueixi a la definició de la proposta del nou planejament.

Identificar el valor patrimonial, cultural, social, etc., que la ciutadania atribueix a la fàbrica Llandrich.

Difondre els aspectes tècnics que influeixen en la definició de la nova proposta de planejament de la Fàbrica de Cartró, especialment els derivats del planejament vigent, dels estudis tècnics fets o que s’estan fent, i del marc dels objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 que posen el benestar de les persones al centre.

Establir una relació propera amb la ciutadania i els agents per promoure xarxes de col·laboració i corresponsabilitat que facilitin la implicació social i propostes de consens.

Espai de reflexió i aportacions

La reflexió conjunta es planteja a partir de les experiències vitals de les persones que viuen o treballen a l’entorn de la Fàbrica de Cartró o que hi tenen relació, per parlar d’identitat i patrimoni cultural i social; sobre l’espai públic, els equipaments o la mobilitat en la nostra vida quotidiana; i també sobre com l’actuació pot col·laborar en donar resposta als reptes de futur del barri i la ciutat.

Per tal d’informar sobre l’estat actual dels treballs de modificació del planejament vigent, en base als estudis tècnics dels que es disposa; i obrir un espai de reflexió i recollida d’aportacions en relació a la funció que pot complir l’antiga Fàbrica de Cartró Llandrich per al barri de Sant Adrià Nord i el conjunt de la ciutat, es convoca una sessió d’informació i diagnosi:

Lloc: Casal Dalt de la Vila, a la plaça de l’Església núm. 13.

Dia: Dimecres, 28 de juny

Hora: de 18.30h a 20.30h.

La sessió és oberta a tota la ciutadania. Per qüestió d’aforament, cal que confirmeu l’assistència mitjançant el correu electrònic bpernas@gea21.com.

Més informació d’aquest procés a la Plataforma Participa Gencat.