20.2 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, junio 17, 2024
spot_img

Nou parc infantil a la Rambleta

L’ Ajuntament ha obert un nou parc infantil a la Rambleta (darrera del col·legi Sant Gabriel) totalment adaptat. Els eixos del projecte han estat la sostenibilitat i la inclusió, per tal de que qualsevol infant, independentment de les seves habilitats i capacitats, pugui gaudir del joc i de la relació amb altres nens i nenes.

En el disseny de l’espai s’han tingut en compte alguns dels requisits mínims que inclou la normativa vigent en matèria d’accessibilitat com ara els següents: itineraris amb una amplada suficient per garantir i facilitar el pas de tothom; accessos de vianants a les zones de joc i espais de l’entorn dels jocs lliures d’obstacles, sense esglaons ni pendents i paviment de cautxú continu estable i no relliscós. Tots els elements estan pensats per permetre la circulació de qualsevol persona de manera autònoma i independent (cadira de rodes, cotxets, caminadors….). A més a més, les activitats del parc també segueixen les directrius sobre accessibilitat a les zones de joc de la llei nord-americana sobre discapacitat.

Els materials que s’han fet servir en la zona de jocs són reciclables, respectuosos amb el medi ambient, dissenyats amb criteris d’economia circular i en el marc dels objectius de desenvolupament sostenible.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles