«Mirades de Sant Adrià», una exposició col·lectiva de pintura del Casal Cívic a la Biblioteca

Es pot visitar fins el 29 d'abril a la sala d'exposicions.

0
891

L’exposició Mirades de Sant Adrià és una exhibició artística en què han participat els artistes de la classe del taller artístic del Casal, plasmant cada participant la seva particular visió artística de la ciutat.

Durant el punt àlgid de la pandèmia, el taller de pintura va romandre tancat, per la qual cosa era impossible per a aquests artistes donar curs a la seva creativitat durant aquest temps. Tornar al taller de dibuix i pintura els va donar la vida, ja que el que més els agrada i fascina és poder pintar i desenvolupar el seu procés creatiu.

Aquest cicle expositiu és un recordatori de la importància de l’art i la cultura per les nostres vides perquè són eines que ens ajuden a estar en sintonia amb nosaltres mateixos de manera més conscient i connectada, a més a més del fort component terapèutic que té l’Art.

L’exposició està composta per 12 artistes, inclosa la seva comissaria Ruth Soria, professora del taller de dibuix i artista emergent amb molta experiència artística, que viuen o han escollit la ciutat de Sant Adrià com a laboratori artístic  per poder gaudir de molts bons moments de taller conjuntament. 

L’exposició ha estat composta principalment per un conjunt de quadres d’obres pictòriques i també de dibuix, creades durant les activitats del taller i compostes per diferents tractaments tècnics passant des de la pintura a l’oli, l’acrílic, l’aquarel·la, el llapis de colors, inclòs com a novetat la tècnica de la pintura en esprai. Que van des de quadres amb representacions des de la figuració més realista fins a l’expressionisme, de paisatges,  de figures humanes, de motius florals, etc., amb un esclat cromàtic en estat pur, i sobretot vinculats amb la ciutat.

Sens dubte, aquesta exposició es convertirà en itinerant, on cada trimestre es podrà veure el procés evolutiu i creatiu d’aquests artistes amb els seus darrers projectes.

Durant l’acte d’inauguració el dia 12 d’abril a les 19 h, vam tenir el privilegi de comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat de Sant Adrià, Filo Cañete, la qual ens va acompanyar i ens va dedicar unes brillants paraules durant la presentació de l’exposició, endinsant-se en cada explicació dels participants, els quals també són coneguts de la ciutat per ella. A més a més, l’alcaldessa ens va confessar que també és una amant de l’art i  la pintura. 

Aquesta mostra és la primera exposició on van assistir molta gent a la inauguració i va ser tot un èxit rotund. Us convidem a gaudir i contemplar aquestes obres inèdites i meravelloses en el seu més pur sentiment, dedicació i esperança de trobar sota la pintura l’assossec i el gaudi. 

La podeu visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca de Sant Adrià durant l’horari d’obertura de la Biblioteca fins al dia 29 d’abril.