21.5 C
Sant Adrià de Besòs
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs treballen conjuntament per afavorir la concertació territorial en l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació

Aquest dijous al matí s’ha celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis la tercera trobada de la comissió tècnica-política de Promoció Econòmica i Ocupació del territori Baix Besòs, participada per Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs. En aquesta trobada s’han analitzat els projectes compartits, com per exemple les formacions empresarials i de foment de l’emprenedoria o el projecte Eix Besòs Circular, i la possibilitat d’engegar noves iniciatives que afavoreixin la concertació territorial entre les tres administracions locals, fet que permet accedir a un import major d’ajudes econòmiques i també aconseguir més finançament amb Fons Europeus.

En la reunió han participat la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera; el cinquè tinent d’alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Treball de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Dimas Gragera; i la segona tinenta d’alcaldia i regidora de Desenvolupament Econòmic Local de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Cristina Obregón. També han assistit els responsables tècnics assessors especialitzats en les àrees de promoció econòmica i ocupació dels tres ajuntaments.

Durant la trobada, els diferents equips municipals han compartit informació, experiències i coneixement sobre les polítiques de promoció econòmica i d’ocupació de les seves ciutats per coordinar estratègies d’actuació conjunta. Per fer-ho s’han analitzat les diverses realitats tenint en compte que es tracta de territoris amb característiques similars pel que fa al teixit econòmic i productiu, i que tenen necessitats comunes a l’hora d’aplicar mesures per fomentar l’ocupació.

La segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, ha reivindicat la importància de la comissió tècnica-política de Promoció Econòmica i Ocupació del territori Baix Besòs perquè “afavoreixen la concertació territorial, una qüestió que és cada dia més necessària per poder desenvolupar serveis en els nostres municipis amb el màxim finançament extern possible”. “Seguirem impulsant aquestes trobades perquè ens permeten treballar de manera més eficient i eficaç i ens serveixen per emmarcar noves línies d’actuació”, ha assegurat Agüera.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles