Sant Adrià de Besòs
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Quatre nedadors del CN Sant Adrià al Campionat de Catalunya infantil

Els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol es celebrà el Campionat de Catalunya de natació en la categoria infantil a Tarragona. La competició va ser en piscina de 50 metres i cronòmetre electrònic.

Hi participaren els nedadors adrianencs Jan Jiménez, Pablo Bejarano, Adrià Velasco i Adrià Vargas (relleus); tanmateix la nedadora Cala Hegouaburu, classificada en proves individuals, no pogué assistir.

Els resultants més rellevants van correspondre a Jan Jiménez que va fregar la medalla de bronze en 100m braça, quedant 4t; i va obtenir també dos vuitens llocs en 50m i 200m braça. Jiménez properament participarà en el Campionat estatal de natació en les tres proves citades. També destacar el retorn del CN Sant Adrià a les proves de relleus després d’uns anys sense poder classificar-se.