24.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

L’Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs participa en una exposició en xarxa sobre la Guerra Civil

«I tu? Què has fet per la victòria?» és una activitat de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona en format d’exposició que es pot veure simultàniament a diferents municipis al llarg de 2024. La mostra està dedicada a les múltiples activitats realitzades a la rereguarda republicana en un context de guerra oberta, de revolució social i d’aïllament internacional, on l’economia del país es va veure obligada a adaptar-se a la nova situació, fet que es va traduir en la creació de la indústria de guerra, en l’aparició de col·lectivitats agrícoles i en la realització d’incomptables activitats per acollir a les persones refugiades i desplaçades. Aquesta exposició de Memòria en Xarxa és una aportació més a la recuperació de la memòria històrica que vol destacar la importància dels museus i arxius com a dipositaris d’un llegat històric que ens és comú.

L’Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs «Isabel Rojas Castroverde» ha participat en aquesta mostra junt amb 18 municipis més, aportant informació i documents de l’activitat desenvolupada per la Col·lectivitat de Camperols de Pla de Besòs, des de l’inici de la Guerra Civil i fins el 1939.

Podeu visitar presencialment l’exposició a l’entrada de l’Arxiu en l’horari regular d’obertura o bé accedir a la l’exposició virtual que teniu disponible al web. També ues pot visitar el web de l’exposició compartida on trobareu els continguts aportats per altres municipis.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles