28 C
Sant Adrià de Besòs
lunes, julio 22, 2024
spot_img

La comissió tècnica del barraquisme a la llera del riu Besòs demana al Consorci del Besòs que encarregui la redacció del Pla de gestió

La comissió tècnica de gestió del barraquisme a la llera del riu Besòs s’ha reunit aquest dilluns, 27 de novembre, a la seu del Consorci del Besòs (Sant Adrià del Besòs). La sessió plenària ha acordat demanar al Consorci que encarregui la redacció del Pla de gestió que determini les actuacions que cal fer a la zona.

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha presidit la reunió acompanyat per l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, i la gerent del Consorci del Besòs, Carme Ribas. La sessió ha comptat amb la participació de membres del govern municipal i de personal tècnic de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, tècnics del Consorci del Besòs, agents del cos de Mossos d’Esquadra i representants dels serveis territorials de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

La sessió plenària ha aprovat l’acta de la reunió anterior i ha acordat demanar al Consorci del Besòs que encarregui la redacció del Pla de gestió a partir dels estudis de diagnosi social, mediambiental, jurídica i administrativa, i de riscos i seguretat ciutadana de la zona.

Durant la reunió també s’ha acordat donar suport a l’Ajuntament de Montcada i Reixac i vehicular, a través de les subcomissions, en les quals hi ha presència de totes les administracions implicades, les actuacions urgents que sigui necessari aplicar mentre es redacta el pla.

La comissió tècnica del barraquisme

La Comissió tècnica per a la gestió del barraquisme a la llera del riu Besòs es va constituir el 23 de maig de 2022 i és un òrgan de seguiment de les accions i de coordinació de tots els departaments i administracions implicades.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles