ERC Sant Adrià presenta el candidat Rubèn Arenas a les eleccions municipals del 2023

Els republicans van presentar oficialment el seu candidat a les eleccions municipals del maig de 2023, Rubèn Arenas, en un acte que va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès

0
532

Dilluns passat, Esquerra Republicana va fer la presentació del seu candidat a les próximes eleccions municipals a Sant Adrià de Besòs, Rubèn Arenas. L’acte es va realitzar a la Plaça de la Vila i hi van participar en representació del Grup Municipal dos dels cinc regidors actuals de la formació republicana, Antoni Vélez i Cristina Meseguer; la diputada al Parlament per la comarca, Ana Balsera; i el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

La diputada Balsera va ser l’encarregada d’obrir l’acte, amb un discurs enfocat a la importància de saber d’on venim, on volem anar, i la importància de treballar a barris com els de la ciutat de Sant Adrià de Besòs.

Els regidors d’ERC, Antoni Vélez i Cristina Meseguer, van fer un recull de la feina feta pel grup municipal al llarg de la legislatura, anomenant els temes claus treballats i a treballar. En paraules dels republicans: “Sant Adrià necessita un govern d’Esquerra Republicana per acabar amb aquesta sensació de decadència i ralentí. I això només pot ser possible votant el projecte que encapçala el company Rubèn Arenas”.

Al seu torn, el candidat a l’alcaldia, Rubèn Arenas, va exposar el seu projecte de canvi per a la ciutat: “És moment de canviar la desídia per il·lusió i la nostra fórmula és Refer Sant Adrià. Volem tornar les persones al centre de tot per fer una ciutat més amable, digna i ordenada de la que sentir-nos orgullosos.” Arenas va parlar del model republicà de seguretat, el qual situa la prevenció al centre. També va parlar de la necessitat de recuperar la dignitat de la nostra ciutat, començant per prendre mesures per acabar amb la brutícia generalitzada i amb els abocaments il·legals, i de l’obligació que tenim de crear oportunitats per als i les habitants.Concloent el seu discurs, Arenas va dir: “La ciutat necessita un rumb, Refer Sant Adrià. Tenim projecte de ciutat, tenim equip, tenim la il·lusió i ara ens cal la força. L’objectiu per aquestes municipals torna a ser aconseguir la màxima confiança possible, el màxim d’adhesions en forma de vot al projecte republicà. En definitiva: treure els millors resultats possibles. Perquè només així, refarem Sant Adrià”.

En darrera instància, el president de la Generalitat va parlar de la necessitat de posar el focus en l’eix Besòs i, en especial, en la ciutat de Sant Adrià. Aragonès no va deixar passar l’oportunitat per remarcar la importància que té el projecte aprovat per les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs per impulsar la ciutat i posar-la al mapa com a referent de l’audiovisual a Catalunya. 

El president de la Generalitat va fer èmfasi en la figura del candidat Arenas, l’únic que pot fer avançar la ciutat cap a un canvi després de quaranta anys de governs socialistes.