Aquesta setmana comença a funcionar el bus llançadora a la platja del Fòrum

El servei, que és gratuït, es posarà en marxa aquest cap de setmana, 18 i 19 de juny, ja que es preveu una gran afluència de públic a la platja. Els servei no es prestarà els dies 20, 21, 22 i 23 i tornarà a funcionar tots el dies a partir del 24 de juny fins al 12 de setembre

0
246

Dissabte 18 de juny i diumenge 19 de juny funcionarà el servei de bus que facilitarà l’ accés als ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià a la platja del Fòrum (parc de la Pau). Amb aquest servei es vol acostar la platja a la ciutadania, especialment, a les persones grans i amb problemes de mobilitat.

El servei de bus se suspendrà la setmana vinent des del dilluns 20 al dijous 23 de juny, i tornarà a funcionar diàriament (de dilluns a diumenge) del 24 de juny al 12 de setembre. L’horari serà de 8.40 a 20 h des del centre de Sant Adrià, i de 9 a 8.20 h des de la parada de la platja del Fòrum, amb una freqüència de pas de 40 minuts.

Parades

L’any passat el punt de sortida era la platja de Sant Adrià mentre que enguany s’han incorporat més parades: hi haurà una nova parada d’origen i final a l’av. Corts Catalanes núm. 528 cantonada av. Catalunya, i altres tres parades ja existents (av. Catalunya i Torrassa) fins arribar a la platja del Fòrum, amb parada davant del port com l’any passat, i ja de tornada una parada al carrer Olímpic amb Torrassa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí