Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 23 de Maig de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

José Luis Muñoz - Sant Adrià de Besòs - 23/9/2010

Soc empresari i faré vaga

Jo faré vaga, i no soc treballador assalariat, ni estic aturat, si no que soc un petit empresari (molt petit) faré vaga perquè la reforma laboral em permet acomiadar als meus treballadors i treballadores de manera lliure quan vulgui. I per molt empresari que sigui, soc conscient que així no contractaré més sinó que si de cas acomiadaré més.

Jo contractaria més si els bancs, els mateixos que han provocat la crisis i tots hem sortit en el seu rescat amb diners públics, em donessin finançament per nous projectes. Jo contractaria més si els meus clients em liquidessin les meves factures abans del 6 mesos.

Jo faré vaga també perquè no vull jubilar-me als 67 anys, ni vull el copagament sanitari, ni vull un atur juvenil del 40 %, ni vull que congelin la pensió a la meva àvia, ni estic d’acord amb que als molts treballadors li baixin el seu sou, ni vull que no s’apliqui la llei de dependència, ni vull més de 4.000.000 de parats.

Jo faré vaga perquè cal que tots i totes donem un missatge clar que la sortida d’aquesta crisi ha de ser justa i sostenible. Que la crisi no la poden pagar els de sempre, que l’han de pagar qui l’ha provocada.

Jo faré vaga per defensar als sindicats, perquè sense les lluites sindicals no tindríem la jornada de 8 hores, les vacances pagades, les baixes per maternitat, les mesures de prevenció i salut, els increments salarials, etc.

Jo faré vaga per aquells que no la facin, per por, per no perdre una part d’ingressos bàsics a casa seva, perquè no la vulguin fer, i la faré perquè si fem rectificar al govern, ells també és beneficiaran.

Jo faré vaga perquè tots i totes sabíem que el model productiu especulatiu basat en el totxo era insostenible i els diferents governs del PSOE i PP no han fet res per evitar-ho ni per apostar per una economia basat en el teixit productiu.

Jo faré vaga perquè es redueixi la despesa militar i s'apliqui una taxa (com es fa a altres països sobre les transaccions monetàries que fan les entitats financeres i un impost sobre els seus beneficis, perquè les societats d'inversió en borsa SICAV tributin més d'1% mentre qualsevol treballador ho fa per 12 o 15 o 20 % i una empresa productiva ho fa en un 30%, i perquè no es financi l'església amb aportacions del IRPF.

Jo el 29 de setembre faré Vaga perquè és el meu dret i perquè si no la fem el PSOE, CIU, PNV i PP continuaran fent polítiques que no defensen als més necessitats.
Comentaris

jose megias verges
SR.Muñoz es usted un santo Me parece correcta la exposición que hace y le comprendo,pero se ha olvidado de hacer huelga,por el precio de las patatas,el aceite,el pan,los libros de texto,los periódicos,los trasportes urbanos,la luz,el gas,la contribución alcantarillado,la gasolina y un sinfín de cosas mas .Seguramente cuando termine esta huelga ,todos estos productos habrán subido de precio. Entonces se dara uste cuenta que en los momentos que estamos difícilmente cambiaran, pero el deber es el deber .Y lo comido por lo servido PD.No me ha quedado claro la frase (ni vull més de 4.000.000 de parats. )

Jose Luis Muñoz
Los sindicatos han convocado una huelga contra una reforma laboral injusta contra los más débiles y que seguramente no servirà para reducir los más de 4.000.000 millones de parados que hay hoy. Yo la secundaré también por esa misma razón y por otras muchas (las que expongo). Además me parece un buen sistema de que los ciudadanos y ciudadanas de este pais digamos algo (no me conformo con que solo me pregunte mi opinión cada cuatro años)Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala